Ny teve!

Vi har köpt en ny teve!
jag och Emelie alltså.
En LG 42 tums. Shit, den är stor som bara den. den var nedsatt från 13000 till 8000 så där gjorde vi verkligen ett kap!


Jag gjorde nyss en simpsonizer. Så här blev resultatet. Är det likt? Tänk på att jag har kortare hår nu samt skäggväxt.


Riktigt eller fejk?

Funderar på om denna bilden är en slump, riktigt eller photoshopat. Om den är riktig så känns det som om någon har ansträngt sig alldeles för mycket. Kanske en slump?
image19  

Poesi

Barn kan även dem vara riktigt poetiska.

Jag stod i lunch(på natten?)rummet och läste i en almenacka. Dom hade tagit med diverse citat sagda av en massa barn. Jag tyckte de flesta vara småroliga och så, det man förväntar sig liksom. Men så kom jag till 6-årige Johan som skulle beskriva äkta vänskap och inser att han på pricken lyckas besvara frågan. Han sa iallafall såhär:


"Jag har en vän som heter Alexander. En gång när vi var ute på utflyckt, då hade han med sig en matsäck, men jag hade ingen. Då bjöd han mig. Så ska en vän vara."


Helt Klockrent.  

Diverse händelser

Nu har jag börjat jobba, vilket innebär att nätterna nu istället kommer att spenderas till att göra något säkert vinstdrivande.

Lite nytt:

- Spelningen på Falun Street. Gick väl sådär, för mig iallafall. Men det var som vanligt kul.
- Min syster har förlovat sig. Jag är mållös, va fan liksom.
- Jag har fått ny bil att köra på nätterna. Opel Safina tror jag den heter och är riktigt skön att köra, dock var förra årets Caddy lätt skönast.
- Jag slog tidsrekord på min runda inatt. Första dagen. Det ser ut att bli snabba fyra veckor.
- Johan har flyttat ut ur lägenheten så nu är det snart vår tur. Det är inte länge kvar nu!
- Poker går just nu plus/minus/noll, har som bäst blivit fyra i en freeroll med 10000 deltagare på PokerStars.
- 7 card stud är mycket roligare än Hold'em.

Jag blev iallafall utslagen på det mest hänsynslösa sätt. Jag sitter på button och mörkerna är 5.000/10.000. Alla synar big blind och jag sitter med A 10 offsuited på hand. Floppen kommer A J 10 suited i hjärter. Killen som agerar först höjer till 25.000 och de andra två foldar medan jag synar. Turn kommer en 10. Kåk! Blir otroligt lycklig över att jag sitter på kåken och tror med tanke på höjningen jag synade tidigare att han har färgen från floppen. Jag får en till höjning och jag dubblar han höjning. Jag får en syn. River är en J och jag tror fortfarande för min värld att han sitter på färgen så jag ställer mig all-in. Han synar snabb och visar upp A J. Han lyckades få en högre kåk än mig och jag blir duktigt förbannad över att the River slår mig, som många gånger förut. Blir fyra och kasserar ut 4 dollar. Bättre än inget kanske.