Tisdag

Hjälp!

Jag har insett det nu. Jag börjar bli tjock. Och riktigt otränad. Har dragit igång och börjat spela innebandy igen i Hälsinggårdens AIK och är nyss hemkommen från en sådan träning. Jag är helt trasig. Jag har ont överallt, och huvudvärken är enorm. Svetten bara rinner. Det hela började en aning alternativt och det är väl det som har gjort att jag är så sjukt slut. Vi började innebandyträningen med en timme boxning. Shit i helvete. Mina axlar känns inte som mina axlar längre. Jag tror inte jag har några kvar.

Men jag tackar den här träningen. Äntligen inser jag att jag måste sluta vara så onyttig som jag är och börja träna mer. Jag vill tillbaka och vara lika fit som jag var i somras. Hell, då var ju milen ingenting. Nu skulle det ta en halv dag.

Dagens Låt:
Natalie Imbruglia - Torn


Måndag


Falun, once again!

Tillbaka i Falun igen och startskottet gick direkt för planeringen av Theodor och Jari's besök i Falun och Klubb Phone Me. Jag längtar enormt till onsdag då det är det största händelsen i Falun, igen! Kom och dansa!

Årets skräll. Pete ställer in.

Trasig kille?

Trasig kille?

Fredag

Vit Fredag!

Jovisst, forfarande i Värmland och har för ovanlighetens skull en nykter fredag. Det får mig att fundera på vad det var man egentligen gjorde när man var liten och hade nyktra helger hela tiden. Kan inte komma på något sådär konkret förutom att man hängde framför teven med familj och vänner.

Idag var jag i stan och fikade med Therese. Enormt trevligt att träffa henne igen! Sen drog vi runt och skulle få utlopp för vår shoppingådra och det slutade med att jag köpte mig en svart skjorta bara för att befästa min popiga själ ytterligare. Karlstad har fått en mer levande själ känns det som, när jag gick där bland gatorna. Mer folk, mer stress, mer liv. Det får mig bara att vilja stanna här längre. Enorm skillnad jämfört med Falun.

Kvällen spenderades med att kolla på syrran när hon spelade innebandy och min längtan efter lagsport är påtaglig.

Har skickat in kompletteringen till Satan också och jag hoppas att det duger åt den kräsne Belsabub.

Dagens Låtar:
Pink - "vad den nu heter som går jämt på radion"
David and the Citizens - A heart and a Hand ...


Världens bästa serie kan mycket väl vara Queer as Folk!!

Torsdag

Hemtentshelvete!

Det finns idioter som är dumma i huvudet och det finns idioter som inte borde få socialisera sig med människor utan skall, på obestämd tid, låsas in långt bort från världens alla hörn. Vår lärare, *pip* *piiiiiiip*, i politisk historia är just en sådan människa. han kan dra långt åt helvete och helvetet kommer frysa till innan jag får min hämnd på honom. Ingen ordentlig anledning till varför han underkände min hemtenta och ingen vettig hjälp i om vad jag ska lägga till. Fuck You Very Much, apansikte.

Jag beslutar att stanna kvar i Värmland på obestämd tid. Jag skiter i vilket, vill bara dega och äta pepparkakor.

Det kryper en jävla spindel på väggen. 


Dagens låtar:
Albert Hammond Jr - In Transit
The Plan - Walk for Gold

Update 22:38
Det bar iväg på Hockey! Jag gled ner till stan på en fullpackad buss mot en historisk match. Skulle Färjesta förlora-förlora, vinna-förlora eller vinna-vinna? Det hela slutade med att Färjestad vann med 6-3 och förlorade med 2-1. Det hela handlade om att bombmatchen skulle spelas klart.

Jag vet, det kan vara det roligaste som finns att säga!

För övrigt anser jag att politisk historia bara är någonting påhittat.

Onsdag

Värmland!

Jag är inte längre kvar i supermetropolen Falun, jag har dragit mig hemmåt till sydligare breddgrader och njuter av att befinna mig i Karlstad! åh, kära stad, vad jag har saknar dig. jag åkte i söndags, efter min 21årsfest, kl.12. bakfull som fan och hungrig som en björn i ide. Donken och bussen och fyra timmars plåga hem. Mamma möter upp mig vid bussen och ger mig nyheten att vi ska till Lusten och käka. Jag ser ett ljus tändas i bakfylledimman. Jag valde att visa min ny tatuering för mamma och pappa. Döm av min förvåning när dom inte reagerade alls utan bara tyckte; "jaha, det det var ju faktiskt rätt snygg" och "vi bestämmer inte över din kropp". Lovely! Nu jävla i satan ska jag tatuera mig!

När jag varit hemma har jag gjort en del. Som vanligt har jag sett på förbannat mycket film. Dessutom kom vännerna förbi och vi kollade på ännu mer film. Bästa filmen, hittills, är brokeback mountain. Igår var det grabbgänget som träffades igen, vilket var alldeles för länge sedan. Men vi drog och käkade på Pråmen, en jävla båt som ligger och guppar i klarälven, som egentligen är en resturang. Det blev kycklingfilé, salsasås och vitlökspotatisgratäng. Divine. Kvällen slutade med att vi drog hem till Johan och kollade på champions league och avrundade det hela med intro-tävling. Jag hamnade på en stabil andraplats efter giganten David.

Karlstad, jag har verkligen saknat dig. 

Fredag

Välkommen!

Ja, jag vet. Jag har börjat med detta jag med. Jag har fallit i fällan jag med. Varför? Såklart för att gå från pappersform till ettor och nollor är såååååå modernt och pretto och det är väl ingen underdrift att påstå att jag tillhör den kategorin.

Idag är det iallafall Fredag, vilket innebär att ers höghet fyller 21 imorgon Lördag. Jag har samlat på mig en massa vuxenpoäng och börjar inse att man kommer tillslut att bli tvungen att genomgå de riktigt gamlas ritualer av hur ett liv enligt mallen ska se ut. Jag är alldeles för mainstream för att inte falla in i den skåran. Tillslut blir jag väl en kopia av min far, vilket iofs inte är det sämsta, men på något sätt känns det skrämmande. Det känns dock mer accepterat idag att påbörja detta liv i ett senare skede. jag behöver inte göra det nu. Jag vill röka på i Amsterdam, jag vill gå på kinesiska muren, jag vill snorkla i barriärrevet, jag vill bila genom staterna, jag vill jobba/plugga utomlands, jag vill åka puder i franska alperna, jag vill käka tacos i Mexico, jag vill rida en lama, jag vill konvertera till buddism i Nepal, jag vill klaga på värmen i Afrika, jag vill se pingviner, jag vill ta en öl eller åtta i tyskland, jag vill valfuska i Florida, jag vill bada i döda havet, jag vill köra ismaskin, jag vill hoppa fallskärm och bungyjump, jag vill ha en biodling.

Mycket att hinna med. Jag grejar det. Eller så bloggar jag bara om min bitterhet över att jag inte gjort det.

I vilket fall. Idag vaknade jag av att tjejerna lägenheten under mig spelar alldeles för hög Mix Megapol musik. Jag slänger igång datorn, skruvar upp förstärkaren och slänger på lite The Plan. Efter att jag spelat sönder mina högtalare ett tag så sänker jag och inser att dom stängt av. Tack som fan!

In mot stan, affischera. Studiefrämjandet var stängt så vi gick mot Stadium. Billy köpte likanda skor som Sarah. Sen var det lilla europa och en kaffe. Glasbanken och sprit och Kahlua och öl. vandrar hemåt till ett acapela-medley med Disneylåtar signerat Knatte, Patte och Blatte.

Jag behöver köpa mjölk.