Skit också!

Forfarande bostadslös.

En av lägenheterna vi tackat ja till gick till någon annan och de senaste intresseanmälningarna vi fått har vi inte ens fått erbjudande på. Man kan ju lugnt säga att jag hatar Kopparstaden mer än någonsin. GE MIG MINA POÄNG TILLBAKA! Jag känner lusten av att gå in med en laddad AK och tömma magasin efter magasin. Jag är heligt förbannad. Du hade rätt darling, vi ska vara oroliga.

Men jag fick Billy som opponent på min uppsats och det är ju kul...

Skit...

Intelligensbefriade människor

Människor med utrymme som kunde ha förpassats till annat. Skurt kanske. Eller barbapappa.










My Favorite Colour is Rainbow

Ny Design! Igen! Otroligt vad kul detta kan vara!

Vill bara säga för dem som inte vet, att färg på engelska kan stavas både "Color" och "Colour". Bara så ni vet.
Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om resultatet.

Gammal Klassiker:




Snart 50 fyllda!
http://www.MakeACountdown.com?id=288240

Målrakan.

Brukar man kalla de 80-90 meter som är kvar av ett 400, 800, 1000 (ja, ni fattar) meterslopp.

Det är lite så det är nu. Man har samlat på sig en massa saker och gjort en massa saker för att ta sig till den punkten i loppet man är just nu. Men alla vet ju att det handlar inte om att sluta springa när man börjar se målet. Det är kanske den viktigaste del i loppet som finns. Det är här man ska ta i sina sista krafter och trycka ut de där sista stegen och kämpa för att verkligen ro iland en målgång. Efter att man passerat mållinjen kan man sakta ner och hämta andan och dricka vatten och vara glad för att man gick i mål. Jag befinner mig nu på den målrakan. Målgången erbjuder sommar, sol, avkoppling och iskalla öl. Det är så man faktiskt tar i lite extra i löpsteget.


Vill passa på att hylla Keith Richards. Hans rollprestation i POC 3 är så fruktansvärt mycket bättre än vad Orlando Bloom lyckades med under hela trilogin. Fast i och för sig, volleybollen i Cast Away har bättre skådespelartalang än mr. Bloom.

http://www.youtube.com/watch?v=lucM-OOznG8

reflektioner

Spelningen gick förvånansvärt bra. Trots att Billy dissade den totalt. För en gångs skull lät alla ljud och det lät bra. Underbart med skillad ljudtekniker. Seaside hade verkligen en festivalstämning över sig.

Nu är alla ändringar i uppsatsen i stort sett gjorda och jag ser fram emot Bodils kommande kommentar.


Kan drömmen bli sann?
 

Okej.

Om några timmar är det dags för seaside-spelningen.

Tack och lov verkar det bli hyfsat väder idag så man behöver inte vara alldeles för orolig för gitarren. Men tji får väl vi och vi och våra instrument kommer väl mitt i en hagelstorm som krossar både musik och inspiration. Neh, inte vara negativ, det löser sig alltid. Vem vet, det kanske blir riktigt kul?

Jag sa till Bodil att jag skulle vara klar med alla ändringar imorgon. Det betyder helt enkelt att jag har sjukt mycket att göra. En plugghelg verkar det bli.

It's all been done before.




Mot handledarmöte

Idag har jag handledarmöte.

Min 41 sidor långa uppsats ska väl äntligen kunna komma till sitt slut inom de närmaste dagarna. Idag hoppas jag att Bodil inte kommer såga mig alldeles för mycket utan helt enkelt säger: "Gör några ändringar till och skriv en abstrakt så är du klar för opponering sen". Gör hon det ska jag festa i bar överkropp i två veckor.

...Se där. Massa ändringar. Festen får vänta.


åhh, denna Christer Björkman


På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest
Men fredag är ändå den dagen som känns bäst
Ge mig då kyckling, det gillar jag mest
Kyckling på fredag, det enda jag vill ha
Kyckling på fredag, då mår man riktigt bra
Kyckling på fredag, vad var det jag sa?
Jag vill ha fredag idag!

Ny Design!

Chockad över att jag lyckades med detta.

Det tog visserligen sin tid men uppenbarligen var det värt det. Om någon skulle behöva hjälp är det bara höra av sig. Om nu så är fallet, jag är trots allt fortfarande rookie.

Nu ska jag sova. Lite.

Sammanfattande

Det har hänt lite saker den senaste tiden.

Lägenhetkoll och grubblande kring det, spelningar hit och dit, Milan fick äntligen sin revansch, uppsatsen finslipas, Ola satt sönder min mobil vilket resulterade i ny värsting osv.

Idag var jag iallafall nere på staden och skulle korrigera problemet jag ställdes inför efter onsdagens repning. Jag har haft stora problem med min gamla Nokiamobil och i onsdags kom då nådastöten. Jag frågade min italienska multiapa om han kunde ha min mobil i sin ficka då jag bara hade jeans och t-shirt på mig. Problemet är nämligen att varje gång den har utsatts för sådant tryck har det alltid resulterat i en ruta "Telefonen är spärrad". Så därför låg den nu i Billys jacka. Den la Billy på pallen i replokalen. Där satte sig Ola. När jag tog upp den så hade skärmen blivit helt fucked up och den var nu helt oanvändbar. Så jag åkte ner idag och införskaffade en ny. Jag hade två alternativ. Försäljaren sa att det var som att välja mellan fiat och BMW. Jag tog BMW:n.

Jag var för övrigt strålande lycklig igår :) Detta får säga allt.





För ca 50 minuter sen så erhöll vi terminens sista CSN. Det firar vi med denna.